2016. március 24., csütörtök

Nyitás: Március vége- Április eleje

Sziiasztok!
Úgy gondoltam, hogy elkezdek egy árnyvadász FanFictiont, amit majd előreláthatólag áprilisban nyitok meg. A történet Clay és Jace gyerekének a 'ténykedéséről fog szólni, továbbá szeretnék a Malec párosra is hangsúlyt fektetni, illetve az alvilágiak életébe is belemenni, itt gondolok inkább a tündérek népre és a boszorkánymesterekre. A történet szemszögökre lesz osztva.
Tudom, hogy minden FanFiction a maga módján sablonos és elég nagy a közönség szkeptikussága, nem is beszélve a rajongókról akik, néha nagyon előítéletesek. Remélem tetszeni fognak az írásaim és szeretettel fogadjátok majd.
Továbbá szeretnék köszönetet mondani Perrie-nek aki a sokat fáradozott a blog kinézetével.

Egy kis ízelítő a történetből:
"Catrina Wayland kezével hátrasodorta dús,vörös haját. Mély levegőt vett és nadrágja varrását piszkálgatta. Harci öltözetet viselt, melyen szakadások foglaltak helyet, amik látni engedték szürkés bőrét. Arcát vastag koszréteg borította, és szemétől az ajka széléig egy vastag vörös csík húzódott, miből vér szivárgott. 
A falnak dőlve elővette az övéből az irónját és kézfejére egy iratze rúna  rajzolásába kezdett. Megborzongott az irón égető hegyétől, de máris érezte, hogy  a közérzete javul. Mikor befejezte a rúnát, távolabb tartva magától a kezét megcsodálta alkotását. Egész testét behálózták ezek a furcsa, misztikus jelek.
Hideg légáramlat töltötte be a helységet. Catrina gondolataiba mélyedve bámulta a jelet,és nem vette észre, ahogy a folyosó végén egy  ablak kivágódik és előtte testet ölt egy fekete alak. Nem, nem csupán nem vette  észre a jelenséget, hanem inkább nem törődött vele.
Az alak elnyerte rendes formáját és a lány felé vette az irányt, ki felkapta a fejét és előrántotta a szeráf pengét az övéből. A test ekkor eltűnt és Catrina mögött ismét testet öltött. Átkarolta a lány derekát és megcsókolta a nyakát. 
-Aaron, nem szabadna itt lenned- suttogta halkan a lány - Gondolkozz, mekkora bajban leszünk ha anyámék meglátnak és elmondják a Klávénak- persze csak üres aggodalmak voltak ezek. Catrina beletúrt a fiú fekete hajába és elnevette magát- el kéne menned.- mondta vidáman.
-Ugyan Cat, tudom, hogy az ellenkezőjét akarod- kaján vigyor jelent meg Aaron arcán....."

9 megjegyzés:

 1. Szia!
  Jujj, dee jó! Vártám ám már! Kiváncsi voltam és az izelitőt olvasva csak még inkább az lettem *-* annak pedig külön örülök, hogy Clary-ék lányáról szól! Ajj április még olyan messzeeee van :D várom *-*

  VálaszTörlés
 2. Nagyon örülök, hogy tetszett ;)
  Megígérem,hogy sietek vele.
  -Dora

  VálaszTörlés
 3. Szia. Nekem is nagyon megtettszett ez a kis ízelítő, csak egy kérdésem lenne: miért Wayland a vezetékneve? :D

  VálaszTörlés
 4. Hát erre majd részletesen kitérek a történetben :)

  VálaszTörlés
 5. Válaszok
  1. Nemsokára majd érkezem a prológussal :)

   Törlés
 6. Sziaa :)
  Mikor érkezik a prológus? :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Már készülőben van, 20.-ára megpróbálom publikálni ;)

   Törlés